dissabte, 8 de març del 2008

El 25% dels nens dels EUA desconeixen quan va arribar Colom a Amèrica

Un estudi elaborat per l'organització nord-americana Common Core i ressenyat pel diari The New York Times revela que un de cada quatre adolescents dels Estats UNits creu que Cristòfor Colom va arribar a Amèrica després del 1750 i no el 1492. L'enquesta, en què han participat 1.200 alumnes de 17 anys, evidencia un gran desconeixement en altres temes bàsics de literatura i història, cosa eu suposa una <> segons els autors de la investigació.
Més de la meitat d'enquestats van ser incapaços de respondre quan va tenir lloc la guerra civil nord-americana (1861-1865), potser l'episodi històric més rellevant d'aquest país després de la declaració d'independència.

Un de cada quatre també va identificar de manera errònia Adolf Hitler: la majoria pensen que el canceller alemany que va portar a Alemanya a la segona guerra mundial era un fabricant d'armes o fins i tot el president d'Àustria.
Però els estudiants no van sortir malparats en totes les preguntes. El 97% va encertar al respondre que l'autor de la frase I have a dream va ser Martin Luther King.

En vista de la notícia podríem dir que els alumnes americans o no prenen molta atenció a les classes d'història o els professors no s'estan explicant bé, sigui quin sigui el problema crec que s'hauria de solucionar ràpid ja que aquests nens no poden madurar amb aquesta ignorància tan destacada.